• Keeper een eenling?
  Een keeper heeft een aparte positie in het veld, daarom is het samen spelen ook belangrijk.
 • Rek en strek
  Maak je lang! Zo kun je nog net bij de bal.
 • Demonstratie keeperstraining
  Elke keepersdag wordt er een demonstratietraining gegeven.
  Vaak met medewerking van BVO-keepers, hier Remko Pasveer in een stijlvolle zweefactie.
 • Eddie Pasveer, medeoprichter van het Keeperscollectief
  Eddie Pasveer legt aan het begin van elke oefening de basisbeginselen uit.
  Daarna gaan de deelnemers onder begeleiding aan de slag.
 • Een stijlvolle zweefactie
  Los van de grond, helemaal gestrekt!
 • Nummer 1
  We kunnen niet allemaal een nummer 1 worden.
  Het spelplezier staat voorop.
 • Even rust
  Tijd om even wat te drinken.
 • Begeleiding door keepers
  De begeleiding wordt veelal verzorgd door keepers uit de regio Twente,
  die allemaal op hoog niveau gespeeld hebben.
 • Goede uitleg
  Alle oefeningen worden vooraf goed uitgelegd.
  Daarna kan iedereen op zijn/haar eigen niveau aan de slag

Keepersdag v.v. OWIOS wederom een groot succes!

Afgelopen maandag kwamen 109 keepers richting sportpark “Bovenmolen” om de fijne kneepjes van het keepersvak onder de knie te krijgen. Alweer voor de vierde keer organiseerde v.v. OWIOS in samenwerking met Keeperscollectief Twente deze dag.

Het begin van de dag zag er veelbelovend uit; de zon scheen volop, de accommodatie was perfect, de vrijwilligers en de keepers hadden er veel zin in, kortom genoeg ingrediënten voor een perfecte dag.

Keepersdag Owios zonovergoten

Keepersdag Owios, op 2 mei 2011

De ochtend bestond uit veldtrainingen verzorgt door Keeperscollectief Twente in samenwerking met vrijwilligers van OWIOS. Tijdens het ochtendprogramma werd er voornamelijk gewerkt aan basisvormen en vaardigheden. Dit zijn een aantal basisvaardigheden die elke keeper zou moeten beheersen. Iedereen deed vol enthousiasme mee en kreeg nuttige tips en aanwijzingen van de trainers.

Na de lunch volgde een trainingscircuit, waarin de basisvormen van de ochtend terugkwamen. Gevolgd door een spectaculaire demonstratie met Remko Pasveer (Heracles Almelo), die training kreeg van zijn vader, Eddie Pasveer (organisator Keeperscollectief Twente en keeperstrainer van Heracles Almelo). Ze lieten allerlei vormen zien die gegeven worden op het niveau van de profs. De jeugdige keepers zagen enkele spectaculaire reddingen en daarna konden zij op de foto met Remko, die een kijkje kwam nemen op de velden waar de deelnemers al weer verder waren gegaan met het middagprogramma.

Aan het eind van de middag verzamelden de keepers zich, moe maar voldaan. In de kantine vond de verloting en de prijsuitreiking van de meest talentvolle keeper(ster) van de dag in de verschillende leeftijdscategorieën plaats. De jeugdkeepers ontvingen ook een t-shirt als aandenken aan deze leuke en leerzame dag. Tevens kregen zij een certificaat waarop aangegeven staat welke indruk hij/zij bij zijn trainer heeft achtergelaten.

Het Keeperscollectief bedankt naast de keepersdagcommissie van vv Owios ook alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Keepersdagen
 • Geen gebeurtenissen
Tweets
 • Vrijdag 6 mei 2011 tijdens keepersdag VV De Esch, demonstratietraining met medewerking van Remko Pasveer. 2011-05-05
 • Vanmiddag om half twee is er een demonstratietraining met een eredivisiekeeper. Wie zou hiervoor zijn uitgenodigd? #eredivisiekeeper 2011-05-02
 • Ruim 120 jeugdkeepers zijn op de keepersdag van Owios druk in de weer om de kneepjes van het keepersvak te leren. 2011-05-02
 • More updates...

Powered by Twitter Tools